Social influencers

Pers & Media

Rotterdam is een mediagenieke stad vol verhalen. Wil je als social influencer een toffe video of een boeiend verhaal maken over Rotterdam? Neem dan contact op met het mediateam van Rotterdam Partners. We helpen je graag bij het uitzetten van je plan en ondersteunen je bij het opzetten van een programma.

Influencer marketing in Rotterdam

Als social influencer, blogger, Instagrammer of YouTubers ben je vaak op zoek naar nieuwe hotspots en best kept secrets. In Rotterdam nemen we je graag mee naar deze onontdekte plekken.

Instameet #rdammakerstrictmeet

Over de Rotterdam Makers District Instameet

We nodigden voor deze Instameet 64 enthousiaste Instagrammers met in totaal 304.826 volgers uit om het Rotterdam Makers District te ontdekken. Ze hielden zich door niets of niemand tegen tijdens het fotograferen van de prachtige plekken. Dat leverde niet alleen mooie beelden op, maar ook maar meer dan 40.000 likes op Instagram. Bekijk de making-of van deze Instameet hierboven. Benieuwd naar de foto’s? Check deze op Instagram met #rdammakersdistrictmeet en volg #rdammakersdistrictmeet en volg @Rotterdaminfo op Instagram.

Foto bovenaan: Peter van Haastrecht
Mijn favoriete venues (0)