Rotterdam Partners wint bronzen M&IT Award

02-03-18

Rotterdam Partners heeft de bronzen M&IT Award voor ‘Best Overseas Convention Bureau’ 2018 gewonnen. De Meetings & Incentive Travel Industry Awards gelden als de meest prestigieuze prijzen in de meeting branche en worden gekozen door de lezers van het Meetings & Incentive Travel magazine. De uitreiking vond plaats op 2 maart 2018 tijdens een galadiner in Londen.

De award is een grote beloning voor het werk van Rotterdam Partners, te meer omdat de lezers van M&IT magazine – en dus de markt zelf – de finalisten hebben genomineerd. Andere genomineerden in de categorie ‘Best Overseas Convention Bureau’ waren Canada, Malta, Dubai, Monaco en Den Haag.

Meetings & Incentive Travel

De Meeting & Incentive Travel Industry Awards is een gevestigde award uitreiking waar best practices uit de markt worden benadrukt. In totaal werden 19 awards uitgereikt. Meetings & Incentive Travel is het meest toon aangevende vakblad in Groot-Brittannië dat zich richt op organisatoren van corporate events en van associaties congressen. Het magazine wordt tien keer per jaar uitgegeven en heeft een oplage van circa 22.000 lezers.

Kijk hier meer informatie over de M&IT Awards

Mijn favoriete venues (0)