Rotterdam Unlocked: hét podium voor innovatieve ondernemers

23-01-19

Wat is de meest veelbelovende start-up van Nederland? Van 18 tot 20 februari is Rotterdam het podium voor innovatieve start-ups die zullen strijden om deze titel. Tijdens het driedaagse evenement Rotterdam Unlocked worden startende ondernemers gekoppeld aan bedrijven die hen concrete uitdagingen voorschotelen. Tijdens het slotevenement ‘Get in the Ring’ pitchen de ondernemers in een boksring hun oplossingen en ideeën tegenover corporates, financiers en andere belangstellenden. De winnaar krijgt een ticket voor de Global Meetup 2019, waar internationale vertegenwoordigers het tegen elkaar zullen opnemen.

Samen innoveren in Rotterdam

Rotterdam is de stad van innovatie en de logische gastheer voor Rotterdam Unlocked en Get in the Ring, evenementen die volledig draaien om samen innoveren. De evenementen brengen vernieuwers en start-ups samen met bedrijven en overheidsinstellingen rond een aantal vooraf beschreven challenges. Ook is er ruime gelegenheid om te netwerken tijdens verschillende diners en borrels.

Programma

De eerste dag van het evenement staat in het teken van voorbereiding van de deelnemers op deze challenges. De tweede dag is gericht op samenwerking tussen de bedrijven en instellingen en de start-ups die hiervoor hun oplossingen willen ontwikkelen. Tijdens deze dag gaan zij bij de bedrijven en instellingen op bezoek en krijgen zij de kans deals te sluiten. De afsluitende derde dag staat met Get in the Ring helemaal in het teken van de pitchcompetitie. Hier presenteren de start-ups hun oplossingen en strijden zij om de titel ‘meest veelbelovende start-up in Nederland’.

Praktische informatie

De evenementen Rotterdam Unlocked en Get in the Ring doen tijdens deze drie dagen verschillende locaties in Rotterdam aan, waaronder Arminius, BlueCity, Venture Café en de Van Nelle Fabriek. Bekijk alle details over het Rotterdam Unlocked programma.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

Mark de Jong Accountmanager Business Events m.dejong@rotterdampartners.nl
Julia Oomens-Meer Business Manager Innovation & IT j.oomens-meer@rotterdampartners.nl
Foto’s: © Get in the Ring Foundation
Mijn favoriete venues (0)