Maatregelen coronavirus: Het contact en samenwerken met Rotterdam Partners is de komende tijd anders. Lees meer informatie

Travel Trade & Tourism

Rotterdam Partners: officieel Tourism Board Rotterdam Quick links

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Onze stad biedt alles in een: van fonkelende wolkenkrabbers, een indrukwekkende haven, hippe restaurants en food markets tot gerenommeerde musea en bijzondere attracties en festivals. Samen met goed bereikbare hotelaccommodaties en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt dit van Rotterdam de ideale reisbestemming. Wij laten u graag kennismaken met het toeristisch aanbod van onze stad. Als Rotterdam Partners Tourism Board ondersteunen wij u bij het inkopen van Rotterdam als reisbestemming. Dat doen wij onafhankelijk, kosteloos en professioneel. Wij kennen onze stad als geen ander en werken samen met meer dan 160 Rotterdamse partners in de zakelijke en toeristische reisindustrie. Daarmee zijn wij bij uitstek uw ingang tot Rotterdam en bent u verzekerd van advies op maat.

Bent u als inkoper of intermediair in de reisindustrie geïnteresseerd in Rotterdam als reisbestemming? We denken graag met u mee op welke wijze het toeristisch aanbod van Rotterdam het beste aansluit bij de behoeften van uw klanten. Bekijk hoe wij u kunnen helpen in het bovenstaande overzicht.

Benieuwd naar alle services? Bekijk deze dan op de overzichtspagina.

Ook interessant

Foto bovenaan: Iris van den Broek

Mijn favoriete venues (0)