Travel Trade & Tourism

Rotterdam Partners: officieel Tourism Board Rotterdam

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Onze stad biedt alles in een: van fonkelende wolkenkrabbers, een indrukwekkende haven, hippe restaurants en food markets tot gerenommeerde musea en bijzondere attracties en festivals. Samen met goed bereikbare hotelaccommodaties en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt dit van Rotterdam de ideale reisbestemming. Wij laten u graag kennismaken met het toeristisch aanbod van onze stad. Als Rotterdam Partners Tourism Board ondersteunen wij u bij het inkopen van Rotterdam als reisbestemming. Dat doen wij onafhankelijk, kosteloos en professioneel. Wij kennen onze stad als geen ander en werken samen met meer dan 160 Rotterdamse partners in de zakelijke en toeristische reisindustrie. Daarmee zijn wij bij uitstek uw ingang tot Rotterdam en bent u verzekerd van advies op maat.

Waarom Rotterdam

  • Rotterdam is onderscheidend: bruisende mix van vernieuwende architectuur, levendige festivals en uitdagende kunst en cultuur.
  • Rotterdam is aantrekkelijk: breed en gevarieerd aanbod hotelaccommodaties met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar: strategisch gelegen en verbonden met de hele wereld.
Rotterdam-overview-of-skyline-erasmusbrug-and-buildings-wilhelminapier-from-the-sky
Kop van Zuid in Rotterdam vanaf Fenix Food Factory

"Rotterdam is the soul of modern architecture, a city that will show you anything is possible when talking about rebuilding yourself." Facauaru Alexandra, G2 Travel

Ervaar de diversiteit van Rotterdam

Rotterdam wil je beleven. De stad is een bruisende mix van vernieuwende architectuur, levendige festivals, uitdagende kunst en cultuur en een unieke urban vibe dankzij haar diversiteit aan bewoners. Rotterdam omarmt het experiment; bijna alles is mogelijk. Je wordt hier voortdurend verrast door weer een nieuw initiatief: van een stadstuin op het dak tot een muziekfestival in de haven en van een exclusieve rooftop bar tot een bierbrouwerij in een oude loods en winkels van lokale designers. Je kunt er rondstruinen in overdekte markten, verdwalen in oude havengebieden die tegenwoordig het decor zijn van levendige uitgaansgebieden, of de stad ervaren vanaf het water.

Bent u als inkoper of intermediair in de reisindustrie geïnteresseerd in Rotterdam als reisbestemming? We denken graag met u mee op welke wijze het toeristisch aanbod van Rotterdam het beste aansluit bij de behoeften van uw klanten. Bekijk hoe wij u kunnen helpen in het bovenstaande overzicht.

Benieuwd naar alle services? Bekijk deze dan op de overzichtspagina.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar informatie en advies over Rotterdam? Neem dan contact met ons op.

Rotterdam Partners Tourism Board 010 790 01 40
leisure@rotterdampartners.nl
Ook interessant

Foto bovenaan: Iris van den Broek

Mijn favoriete venues (0)