Evenementenbureau

Beleving Hoek van Holland / Beleving Rotterdam

Terug naar overzicht
Adres & contact Bezoekadres: Duinstraat 23
2584 AV Den haag (en te vinden op het strand van hoek van holland)
belevinghoekvanholland.nl info@belevinghoekvanholland.nl
+31 (0)70 221 0359
Download pagina (PDF)

Over Beleving Hoek van Holland / Beleving Rotterdam

Ontdek de dynamiek van Rotterdam met Beleving Rotterdam en Beleving Hoek van Holland, je partner in zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes en teambuilding.

Beleving Hoek van Holland/Rotterdam is een creatief organisatiebureau ontstaan in Scheveningen, maar sinds kort ook te vinden in Hoek van Holland en Rotterdam en dus actief in de gehele Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Voor de zakelijke markt, voornamelijk in de Randstad, worden ook landelijke evenementen georganiseerd. Rotterdam, de stad vol mogelijkheden en energie, biedt de perfecte setting voor bedrijfsuitjes en personeelsuitjes.

Al bijna 15 jaar wordt een breed scala aan diensten aan voor bedrijven aangeboden. Of het nu gaat om het organiseren van personeelsfeesten, zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes met teambuilding of vergaderingen met energizers. Van locatieselectie tot catering, van coaching tot entertainment, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Of je nu kiest voor een business meeting bij een hotel naar keuze, in congrescentra of bij jouw bedrijf op locatie, Beleving Hoek van Holland/Rotterdam maakt het mogelijk. Voeg een uniek element toe aan je bijeenkomst met originele groepsactiviteiten zoals Robinson aan Tafel, energizers, archery tag of een van de andere creatieve workshops. Een teamuitje biedt voor ieder wat wils, en Beleving Hoek van Holland/Rotterdam garandeert een onvergetelijke dag voor alle deelnemers.

Reserveer je bedrijfsuitjes en arrangementen eenvoudig via de website. Beleving Rotterdam en Beleving Hoek van Holland staan voor je klaar om de banden binnen jouw team te versterken en bij te dragen aan de economische en maatschappelijke waarde van deze bruisende wereldstad.

Mijn favoriete venues (0)