Download pagina (PDF)

Over Citytour Tramlijn 10

Maak een rondrit met deze meer dan 90 jaar oude historische trams. Je kunt de hele dag onderweg in- en uitstappen met een dagkaart. Je rijdt door interessante stadsdelen en langs bezienswaardigheden.

De bestuurders en conducteurs/stadsgidsen zijn vrijwilligers van het Rotterdams Openbaar Vervoer Museum. De toelichtingen onderweg zijn in het Nederlands, Engels en Duits. Met een speciale app zijn de trams te volgen, zodat je kunt zien wanneer Lijn 10 bij een halte aankomt.

Vanaf zondag 28 april tot zondag 29 oktober kan je weer genieten van de Citytour Lijn 10! In de weekenden rijdt de tram elke 30 minuten. Vanaf 6 juni tot en met 13 september kun je de Citytour Lijn 10 ook op donderdagen t/m zondagen vinden. Op donderdagen en vrijdagen passeert de tram elke 45 minuten. 

Wat nieuw is dit jaar, is dat Citytour Lijn 10 een variatie aan tramtypes introduceert en de route uitbreidt met een klein stukje naar Rotterdam Zuid.  

De eerste rit vertrekt om 11.00 u vanaf de beginhalte (Willemsplein). Een volledige tour duurt circa 65-70 minuten. Bij Rotterdam Centraal vertrekt Lijn 10 van halte B.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de conducteur (pin of contant) en bij de balies van de Tourist Information.

De dagkaarten kosten 15 euro, kinderen 4 t/m 11 jaar betalen 8 euro.

De historische trams zijn ook te huur voor speciale gelegenheden, zoals rondritten en groepsvervoer naar evenementen.

Meer informatie op www.lijn10.nl

Mijn favoriete venues (0)