Conferentie services

Congress by design

Terug naar overzicht
Overzicht Pco
Adres & contact Flemingweg 18
2408 AV Alphen aan den rijn
congressbydesign.com info@congressbydesign.com
088 089 8101
Social media
Download pagina (PDF)

Over Congress by design

Partnership by design

Congress by Design gelooft in de kracht van kennisdeling om vorm te geven aan een betere toekomst. Dat doen ze door mens en wetenschap bij elkaar te brengen op een manier die aansluit bij de behoeften en doelstellingen van opdrachtgevers. Of het nu live, online of hybride is, Congress by design zorgt ervoor dat het zo bedacht en geregeld wordt dat er een rijke voedingsbodem ontstaat voor nieuwe inzichten, dwarsverbanden en wetenschappelijke en maatschappelijke vooruitgang.

 

Full-service PCO met internationale ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring en meer dan 350 nationale én internationale conferenties in het portfolio is Congress by design een betrouwbare Professionele Congres Organisator (PCO), die met veel toewijding en oog voor detail aan de slag gaat. Congress by design werkt vooral voor wetenschappelijke verenigingen, corporates en overheden en hebben langjarige partnerschappen met opdrachtgevers. Met kantoren in Alphen aan den Rijn en Groningen sluit Congress by Design naadloos aan op regionale netwerken en vraagstukken. Congress by design is IAPCO-gecertificeerd.

 

Functioneel meeting design

Congress by design organiseert niet alleen congressen, ze geven vorm aan de inhoud en beleving. Het functioneel meeting design dat zij ontwikkelen, geeft richting aan opzet en organisatie en is gedurende het hele proces het kompas waar het projectteam op stuurt en schakelt. Elk meeting design is uniek en geeft houvast aan alle betrokken partijen tijdens de uitvoering. Zo helpen zij opdrachtgevers hun doelstellingen te bereiken en organiseren ze congressen met impact.

Mijn favoriete venues (0)