Restaurant

De Beren Rotterdam-Centrum

Terug naar overzicht
Overzicht Restaurant max 100 personen Ontbijt Lunch Diner
Download pagina (PDF)

Over De Beren Rotterdam-Centrum

Wat in 1984 begon als een eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam is 40 jaar later zoveel meer. Bij De Beren kun je de hele dag door volop genieten. Schuif aan voor een smakelijk ontbijt, een goede bak koffie, een gezellig diner of een sfeervolle borrel. Aan het Schouwburgplein in hartje Rotterdam vind je vestging De Beren Rotterdam-Centrum.

 

Zalen

Het restaurant beschikt binnen over één zaal verdeeld in tweeën door een bar in het midden. In het voorste gedeelte kun je terecht voor een lunch, borrel of diner in groepen tot 10 personen. Grotere groepen tot 60 personen kunnen (exclusief) gebruik maken van het achterste gedeelte. In de zomermaanden kun je neerploffen op het grote terras.

 

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer is De Beren Rotterdam-Centrum uitermate goed te bereiken. Door de centrale ligging is station Rotterdam-Centraal op loopafstand van het restaurant. De meest nabijgelegen parkeergarages bevinden zicht onder het Schouwburgplein: Stadsgarage Schouwburgplein I (Schouwburgplein 1, 3012 CL) en Stadsgarage Schouwburgplein II (Weenatunnel 50, 3013 AL).

Restaurant
GS
100
B
Ja
L
Ja
D
Ja
Mijn favoriete venues (0)