Attractie

Complete expierence bij de Euromast

Terug naar overzicht
Adres & contact Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam
euromast.nl/ reserveringen@euromast.nl
010 436 4811
Social media
Download pagina (PDF)

Over Complete expierence bij de Euromast

De Euromast, ontworpen door Rotterdamse architect H.A. Maaskant, is de hoogste uitkijktoren van Nederland en een essentieel onderdeel van de skyline van de stad. Vanaf het uitkijkplatform neemt de Euroscoop, een ronddraaiende glazen lift, je met een lichtshow en muziek mee naar een hoogte van 185 meter. Hier geniet je van een adembenemend 360 graden uitzicht over Rotterdam, terwijl verhalen over de stad worden verteld. Met de Euroscoop, als een kleurrijk vergrootglas, onthult de Euromast de diversiteit en identiteit van de stad. Zodra het glas onder je voeten helder wordt, ervaar je het magische gevoel alsof je boven de Euromast zweeft.

Leer Rotterdam nog beter kennen door gebruik te maken van de Magnicity webapp. Gratis, gebruiksvriendelijk en boordevol informatie over meer dan 50 bijzondere gebouwen. Zo is een bezoek aan de Euromast niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam dankzij augmented reality en een complete online stadsgids! De Euromast is interessant voor jong en oud, want ook kinderen kunnen aan de hand van een speurtocht de stad en de Euromast beter leren kennen.

En voor degene die opzoek zijn naar een spannend bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, originele date of gewoon een adrenaline kick, biedt de Euromast een onvergetelijke abseilervaring met het mooiste uitzicht over Rotterdam. De afdaling laat je vrij hangen van het gebouw, waarbij je zelf de snelheid bepaalt.

Maak je bezoek aan de Euromast compleet door te genieten van de vele andere faciliteiten, zoals de nieuwe koffiebar, giftshop en brasserie. Een complete beleving bij de Euromast wacht op je, en voor wie de ervaring wil verlengen, is zelfs een overnachting in de Euromast mogelijk. De Euromast kijkt uit naar je bezoek.

€10.25
€9.25
€6.75
Mijn favoriete venues (0)