Museum

FutureLand

Terug naar overzicht
Adres & contact Europaweg 902
3199 LC Maasvlakte rotterdam
portofrotterdam.com/nl/eropuit/futureland +31 (0)10-252 252 0
Social media
Download pagina (PDF)

Over FutureLand

Informatiecenter over de Maasvlakte

FutureLand functioneert als het centrale informatiepunt van Port of Rotterdam op Maasvlakte, waar bezoekers niet alleen inzicht krijgen in de totstandkoming van Maasvlakte 2, maar ook worden geïnformeerd over de voortdurende ontwikkelingen binnen de Rotterdamse haven.

Verschillende activiteiten

Ontdek de ongekende wereld van moderne havenontwikkelingen bij FutureLand, een ervaring die je meeneemt naar de toekomst van de Rotterdamse haven. Hier, op Maasvlakte 2, ontvouwt zich een spektakel van gigantische containerterminals, de grootste zeeschepen ter wereld en nieuwe offshore innovaties. Laat je verrassen door de rol van Rotterdam in digitalisering en nieuwe energie, terwijl je uitkijkt over de slimste terminals van Europa vanaf het Panoramadek.

Stap aan boord van de FutureLand Express voor een meeslepende rondrit en aanschouw de terminals en nieuwste havens van dichtbij. Of kies voor de FutureLand Ferry en vaar langs hypermoderne havens, terwijl ’s werelds grootste containerschepen majestueus aan je voorbijglijden. De toekomst van de havenlogistiek ontvouwt zich voor je ogen in FutureLand.

Gratis
Ja
Ja
80
Ja
Mijn favoriete venues (0)