Download pagina (PDF)

Over Hotel Not Hotel

Hotel Not Hotel, dat op slechts 250 meter van het Rotterdam Centraal Station ligt, telt 36 kamers waarvan 3 suites met jacuzzi op de kamer. De kamers zijn verstopt of vermomd als kunstzinnige objecten. Het open karakter van het hotel tekent zich doordat er geen anonieme hotelgangen zijn. Zo grenzen de kamers aan twee binnenpleinen die dienen als sociale omgeving waar hotelgasten samen kunnen komen.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Hotel Not Hotel geen standaard hotel. In essentie voldoet het aan de omschrijving maar wie binnenstapt en rondkijkt begrijpt meteen waarom dit meer dan een hotel is. In samenwerking met kunstenaars Arno Coenen, Hans van Bentem, Sander Wassink en Jelle Mastenbroek zijn hotelkamers gerealiseerd in de meest uiteenlopende stijlen

Restaurant & Cocktailbar

In het hotel zit ook het bijbehorend Mexicaanse restaurant met cocktailbar onder de naam Jesús Malverde. In het restaurant kunnen bezoekers 7 dagen per week genieten van diner en cocktails tot in de late uurtjes. De kaart zal voornamelijk bestaan uit Mexicaanse streetfood oftewel antojitos (letterlijk: “kleine trek”).

Het interieur van het restaurant is een verlengstuk van het hotel en volgt de kunstzinnige insteek op door middel van een uniek en gewaagd interieur. Jesús Malverde richt zich voornamelijk op de Rotterdammers en buurtbewoners. In combinatie met de hotelgasten ontstaat hierdoor een leuke mix tussen locals en toeristen. 

Mijn favoriete venues (0)