Hotel

DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre

Terug naar overzicht
Overzicht **** hotel 263 kamers
Adres & contact Leuvehaven 80
3011 EA Rotterdam
infomaas@doubletreerotterdam.com
010 413 4139
Social media
Download pagina (PDF)

Over DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre

Het DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre, gelegen aan de voet van de Erasmusbrug, biedt een prachtig uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam. Het hotel beschikt over 263 hotelkamers, negen zalen, een fitness en een wellness. 

De Panoramazaal op de zestiende verdieping biedt een adembenemend uitzicht op de iconische Erasmusbrug in Rotterdam. Deze veelzijdige locatie biedt plaats aan 350 personen in theateropstelling en is tevens geschikt voor diners tot 250 personen. Het DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre, gelegen naast het Mainport Hotel, maakt deel uit van de Hilton-familie. Samen vormen deze hotels een krachtige combinatie voor het organiseren van evenementen. Zij bieden een ruimte aan voor maximaal 800 personen en zij hebben in totaal 480 hotelkamers beschikbaar.

De hotels bevinden zich in het Maritieme District, grenzend aan het Witte de Withkwartier en het Scheepkwartier. De metro en de tram stoppen voor de deur en brengen gasten binnen enkele minuten naar Station Rotterdam Centraal. Bovendien is er een aanlegsteiger voor de watertaxi en zijn er op loopafstand twee parkeergarages: De Erasmusbrug en de Boompjes. 

Gratis
Ja
Ja
950
**** hotel
263
Mijn favoriete venues (0)