Ukraine: find the latest information regarding the ongoing situation and emergency traveling to the Netherlands

Attracties

Maritiem Museum Rotterdam

Terug naar overzicht
Adres & contact Leuvehaven 1
3011 EA Rotterdam
maritiemmuseum.nl sales@maritiemmuseum.nl
010 413 2680
Social media
Download pagina (PDF)

Over Maritiem Museum Rotterdam

In de ‘maritime capital of Europe’ biedt het Maritiem Museum Rotterdam een unieke zakelijke ontvangstlocatie in hartje havenstad voor bedrijfsevents tot 300 personen. Het museum biedt verschillende soorten zalen, groot en klein, voor vergaderingen, presentaties, recepties of symposium. Deze zijn geheel voorzien van moderne presentatietechnieken en faciliteiten.

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. Luister naar verhalen, bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon.

Luister naar verhalen van stoere zeemannen, dappere ontdekkingsreizigers, noeste havenarbeiders, chique  cruisereizigers, maritieme technici of vastberaden kapiteins. Bewonder topstukken uit de vooraanstaande collectie, zoals het oudste scheepsmodel van Europa of de zeekaarten van meestercartograaf Joan Blaeu. Ga met je kinderen op avontuur in de haven van Professor Plons of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon. In de zomer zijn er rondvaarten vanuit de museumhaven.

Voor groepen vanaf 15 personen gelden speciale tarieven. Rondleidingen in het museum en/of door de Leuvehaven kunnen worden gegeven in het Nederlands, Engels, Frans en Duits, onder begeleiding van een (ervarings)deskundige uit de maritieme wereld. In het museum is ook een restaurant en een giftshop aanwezig

Maritiem Museum Rotterdam ligt aan de Leuvehaven, in het Maritiem District, waar ook de watertaxi aanmeert. Op 1 minuut lopen bevindt zich Metrostation Beurs, waar ook diverse tramlijnen stoppen. Parkeergarage Beursplein bevindt zich op circa 2 minuten.

GS
30
€14.00
€10.00
DE, EN, FR, NL
Mijn favoriete venues (0)