Conferentie services

MEB Rotterdam

Terug naar overzicht
Overzicht Audio Visuele middelen
Adres & contact Nachtschadestraat 15
3053 JX Rotterdam
meb-rotterdam.nl info@meb-rotterdam.nl
010 522 1855
Social media
Download pagina (PDF)

Over MEB Rotterdam

MEB Rotterdam is een onderneming, gespecialiseerd in entertainment en evenemententechniek. MEB Rotterdam bestaat uit 3 bedrijfsonderdelen:

1. Live Entertainment; bemiddeling in opdrachten van live entertainment voor zowel de zakelijke als de particuliere markt van zowel nationale als internationale artiesten. Het aanbod van entertainment is te vinden op de website van Allerlei Artiesten.

2. AV Techniek; geluidstechniek, lichttechniek, beeldtechniek, podiumtechniek. Voor de professionele markt via de website van MEB-AV en voor de particuliere en klein zakelijke markt via de website van Geluid-Licht huren. Deze tak bestaat uit zowel verhuur als verkoop van audiovisuele middelen en materiaal.

3. DJ Shows; diverse DJ concepten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Een overzicht staat op de website van Thema-Disco Shows.

MEB Rotterdam is hiermee al meer dan 10 jaar een full-service leverancier voor alles op en rond het podium en kenmerkt zich door ieder evenement af te stemmen op de wensen van onze opdrachtgever en het beschikbare budget.

MEB is in te zetten in een breed scala van evenementen zoals zakelijke presentaties, congressen of feestavonden. De projectmanagers, techniek- en entertainmentadviseurs en technici van MEB Rotterdam kunnen in de voorbereiding worden betrokken en komen indien nodig langs op locatie, ook in de avonden of het weekend. 

Mijn favoriete venues (0)