Evenementenbureau

Obsession

Terug naar overzicht
Adres & contact Flemingweg 18
2408 AV Alphen aan den rijn
obsession.nl info@obsession.nl
071 560 1660
Social media
Download pagina (PDF)

Over Obsession

Obsession – Partners for Live

Obsession ontwikkelt en regisseert evenementen die verder gaan dan de dag zelf. Zo helpen zij mens, merk en organisatie duurzaam groeien. Obsession heeft vuur en durft anders te kijken. Door een unieke combinatie van strategie, advies, creatie en projectmanagement doet het bureau alles voor de impact van een persoonlijke ontmoeting.

 

Obsession draagt bij aan de groei van mens, merk en organisatie

Of het doel nu organisatieontwikkeling, teambuilding, een productpresentatie of merkuitbreiding is. De evenementen van Obsession dragen bij aan duurzame groei.

Obsession creëert momentum, waardoor er ruimte ontstaat voor dialoog, betrokkenheid en inzicht. Met als resultaat gezamenlijke vooruitgang.

 

Obsession vertaalt visie naar de ultieme set-up

Voor elk project zorgt Obsession voor denkkracht, creativiteit en vooral ijzersterk projectmanagement om de lijn van strategie naar uitvoering te coördineren en te bewaken. Van creatief concept tot inhoudelijke werkvorm. Van organisatie tot communicatie.

 

Obsession beschouwt evenementen als strategische communicatie

De kracht van een persoonlijke ontmoeting reikt verder dan de gebeurtenis zelf. Daarom is Obsession gespecialiseerd in zowel evenementen als communicatie. Door deze aspecten te combineren, helpen ze bedrijven, organisaties en overheidsinstanties om hun doelstellingen waar te maken.

Mijn favoriete venues (0)