Conferentie services

Partners in Congress Organisation

Terug naar overzicht
Overzicht Pco
Adres & contact Avenue Ceramique 222
6221 KX Maastricht
pcopartners.nl info@pcopartners.nl
+31(0)43 - 321 81 80
Social media
Download pagina (PDF)

Over Partners in Congress Organisation

Pauwels Congress Organisers (PCO) is een ervaren full service congresorganisatiebureau. Ons team heeft veel ervaring met het organiseren en coördineren van allerhande congressen. Van grote wetenschappelijke congressen tot sfeervolle bedrijfsevenementen en de ledenadministratie van uw associatie. Groot, klein, eendaags, meerdaags, nationaal of internationaal. Wij organiseren in heel Europa. Wij kunnen al het werk van deelnemersregistratie tot afhandeling voor onze rekening nemen. Organiseren zit immers in ons bloed. U kunt echter ook een gedeelte van de organisatie aan ons uitbesteden; wat u wilt.

Uw congres is bij Partners in Congress Organisation in goede handen. Onze knowhow en ervaring, proactieve houding, inlevingsvermogen en accurate werkwijze onderscheiden ons. Wij gaan met u aan tafel, bespreken de wensen en mogelijkheden en adviseren u. Bij ons is ‘gewoon’ niet goed genoeg; ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen. Bijzonder is dat PCO multidisciplinair inzetbaar is. Onze kennis en ervaring reikt ver; van communicatie en financiën tot registratie, abstract – en expositiehandling, secretariaat en on-site management. Allemaal vakgebieden op zich die wij met veel passie en gedrevenheid tot in de kleinste puntjes voor u verzorgen. Want daar zijn we goed in. PCO maakt van elk congres een inspirerend evenement.

Gedreven door passie verzorgen wij maatwerk voor elke vraag. Een groot inlevingsvermogen in de wensen van de klant vinden wij dan ook een must en geen pre. We denken proactief met u mee waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Een transparante aanpak is de sleutel naar succes. U profiteert van de kwaliteiten van een enthousiast en betrokken team met een accurate werkwijze en veel inhoudelijke kennis. Passie en humor zijn twee factoren die wij heel belangrijk vinden in ons werk. Onze werkwijze is transparant, eerlijk en bewezen betrouwbaar. Wij vervullen uw wensen. En dan nog net een beetje meer dan u zou durven hopen.

Mijn favoriete venues (0)