Conferentie services

Preferred Hotel Reservations

Terug naar overzicht
Download pagina (PDF)

Over Preferred Hotel Reservations

Preferred is opgericht in 1999 met als doel het onafhankelijk adviseren van zakelijke opdrachtgevers bij het reserveren van accommodatie, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de opdrachtgever. Preferred is al meer dan 15 jaar trotse partner van Rotterdam Partners en heeft onder meer de hotelaccommodatie mogen verzorgen voor congressen in de Doelen, Rotterdam Ahoy, Postillion Rotterdam en vele andere locaties.

Preferred heeft in samenwerking met de Rotterdamse hotels, de gemeente Rotterdam, Rotterdam Ahoy en de NOS de hotelaccommodatie voor het Eurovisie Songfestival 2021+2022 mogen verzorgen. Ook heeft Preferred in opdracht van Viacom de accommodatie voor de EMA’s (MTV Awards) in Rotterdam voor haar rekening genomen. Jaarlijks verzorgt Preferred ook de accommodatie voor vele festivals waaronder het North Sea Jazz Festival dat Rotterdam jaarlijks op zijn grondvesten doen schudden. Onze slogan: ‘No request too large, no detail too small.’

Congress Accommodation Service

Preferred verzorgt de hotelaccommodatie voor meer dan 100 congressen per jaar. De combinatie van onze persoonlijke en kosteloze service met de online tool voor het aanbieden van hotelaccommodatie bij diverse hotels in één online omgeving biedt vele voordelen voor de congresorganisatie, de deelnemers en het hotel. Waar mogelijk biedt Preferred daarbij een laagste prijsgarantie en bieden wij zeer flexibele condities met volledige support vanuit ons team van Hotel Specialisten. Uiteraard wordt de online Room Kit op maat gemaakt voor uw congres of andere bijeenkomst. Wilt u meer weten? Mail of bel: congress@preferred.nl of 0299 655700.

Corporate Hotel Reservations

Preferred biedt vele corporate organisaties een kosteloze service aan voor het reserveren van hotelaccommodatie voor overnachtingen en bijeenkomsten. Daarbij profiteren de bedrijven van scherpe tarieven, flexibele condities en uiteraard de persoonlijke service. Hiermee nemen we veel werk uit handen en realiseren we aantoonbare besparingen. Wilt u meer weten? Mail of bel: info@preferred.nl of 0299 656527.

Serviced Apartments in Europa

Preferred heeft recent een prachtig platform op de markt gebracht met aanbod van Serviced Apartments in Europa. Voor shortstay en longstay aanvragen biedt een Serviced Apartment net dat beetje meer comfort. Wilt u meer weten?

www.preferredservicedapartments.com

Entertainment Hotel Service

Sinds 1999 is Preferred marktleider binnen Nederland waar het gaat om hotelreserveringen voor de entertainment sector. Diverse podia, festivalorganisaties, tourmanagers weten de onafhankelijk kosteloze service van Preferred te waarderen. Het uitbesteden van de hotelreserveringen voor crew en artiesten geeft de opdrachtgever tijd om zich te focussen op hun core business, waarbij het puzzelen met de kamerblokken en de speciale verzoeken van de gasten aan de hotel specialisten van Preferred wordt overgelaten. Wilt u meer weten? Mail of bel: entertainment@preferred.nl of 0299 656527.

Mijn favoriete venues (0)