Congres- en vergaderaccommodatie

Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC)

Terug naar overzicht
Overzicht 35 zalen max 7000 personen
Adres & contact Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
rotterdamconferences.nl sales@ahoy.nl
Download pagina (PDF)

Over Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC)

Dit internationale congrescentrum telt 35 zalen en een theater/auditorium met 2.750 zitplaatsen. Wanneer de stoelen worden verwijderd, biedt de zaal 7.000 staanplaatsen. Het congrescentrum is geïntegreerd in de bestaande structuur van Ahoy. Door de flexibiliteit van het auditorium is het mogelijk om overdag een congres in de zaal te faciliteren en vervolgens ’s dezelfde avond een grote theaterproductie of een concert op de planken te hebben.

RTM Stage

Het auditorium van het Rotterdam Ahoy Convention Centre is genaamd RTM Stage. Het is het grootste auditorium / theater van Nederland, met een capaciteit van 2.750 mensen. De ruimte bestaat uit twee balkons, comfortabele stoelen en akoestische panelen. Het podium is veelzijdig; wat betekent dat het de perfecte plek is voor uw congres

plenaire sessies en ook kan worden gebruikt voor beurzen en concerten als alle tribunes zijn verwijderd. De zaal bestaat uit 2,750 zitplaatsen en biedt ruimte aan 7.000 mensen in receptie-opstelling.

Room Hotel

In de toekomst zal er een gloednieuw hotel met 250 kamers de deuren openen op het terrein van Ahoy. De congresbezoekers kunnen na hun congresbezoek daar genieten van een goede nachtrust.

VR Tour

Bezichtig deze locatie alvast door middel van een Virtual Reality Tour. Klik hier voor de tour.

Naam T C R D M2 H
Mijn favoriete venues (0)