Hotel

Rotterdam Marriott Hotel

Terug naar overzicht
Overzicht ***** hotel 228 kamers 264 bedden
Download pagina (PDF)

Over Rotterdam Marriott Hotel

Het hotel is meer dan alleen een plek om te overnachten. Dit is dè plek om elkaar te ontmoeten, mooie herinneringen te maken, te werken, knopen door te hakken of bijzondere gebeurtenissen te vieren.

Met in totaal 228 gastenkamers, waarvan 25 suites, biedt Rotterdam Marriott Hotel een uitgebreide selectie aan accommodaties. Elke kamer is zorgvuldig ontworpen binnen verschillende categorieën, waardoor functionaliteit en design naadloos samenkomen.

Op het gebied van eten, drinken en samenzijn hoef je het hotel niet te verlaten. Maak kennis met Pillars Bar & Kitchen. Dit is niet zomaar een bar en restaurant; Pillars is een gezellige ontmoetingsplek waar een trendy bar en een informeel restaurant samenkomen. De fitnessruimte is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend en volledig uitgerust met Life Fitnessapparatuur.

Het hotel is ook geschikt voor vergaderingen en congressen. Met vier boardrooms die zijn uitgerust met moderne faciliteiten, highspeed internet en een prachtig uitzicht, samen met de Rotterdam Zaal & Foyer, biedt het hotel uitstekende mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. De Rotterdam Zaal kan worden opgesplitst in twee kleinere zalen, waardoor er verschillende opstellingen en functionaliteiten mogelijk zijn.

Gratis
Ja
Nee
0
Nee
***** hotel
264
228
0
228
274
Ja
Ja
Ja
Mijn favoriete venues (0)