Evenementenbureau

S.V.P. Sfeerbeheer

Terug naar overzicht
Adres & contact Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam
info@svpsfeerbeheer.nl
+31655198894
Social media
Download pagina (PDF)

Over S.V.P. Sfeerbeheer

S.V.P. Sfeerbeheer ontwerpt en produceert bijzondere evenementen. In tegenstelling tot conventionele evenementenbureaus, houdt de organisatie ook rekening met het psychologische aspect van evenementen.

De kern van hun unieke aanpak is aandacht voor detail en een begrip van zintuiglijke betrokkenheid. Hiervoor hebben ze een eigen methodologie ontwikkeld, de Smart Event & Communication Elevator. Deze methodologie zorgt ervoor dat elk aspect van het evenement is ontworpen om maximale impact te creëren en gasten van begin tot eind te betrekken en verbinden.

Als klein team werken zij samen met een enorm netwerk van gespecialiseerde partners, zoals kunstenaars, psychologen, technische experts en ontwerpers. Dankzij deze samenwerking kunnen ze een breed scala aan expertise en vaardigheden bieden, zodat elk detail van het evenement wordt uitgevoerd door de meest getalenteerde experts. Evenementen worden met precisie gechoreografeerd, waarbij zelfs de subtielste elementen worden ontworpen om de gewenste impact te creëren.

Er wordt grote waarde gehecht aan persoonlijke benadering. Elk project begint met een diepgaand overleg, waarin de visie, de doelgroep(en) en de doelstellingen van de klant worden ontdekt. Op basis hiervan wordt een ervaring gecreëerd die perfect aansluit bij uw merk en/of boodschap.

Mijn favoriete venues (0)