Gids

Stadshaven Brouwerij

Terug naar overzicht
Social media
Download pagina (PDF)

Over Stadshaven Brouwerij

Een gedurfde craftbier brouwerij én gastropub?! Dat is precies wat je vindt bij de Stadshaven Brouwerij. Het is gevestigd in de Merwehaven (M4H-gebied in Rotterdam West), in een 100 jaar oude, volledig gerestaureerde fruitopslagplaats van meer dan 5.000 m2!

Innovatie stroomt door de aderen (en brouwketels) van dit bedrijf, waar duurzaamheid en circulariteit essentiële onderdelen zijn van het (brouw)proces en de menukaart.

Stadshaven Brouwerij is direct de één na grootste onafhankelijke brouwerij van Nederland en brouwt jaarlijks 2 miljoen liter craftbier. Je kan hier terecht voor rondleidingen, bierproeverijen en een gastronomische ervaring in hun indrukwekkende horecagelegenheid. De gastropub is verdeeld in verschillende ‘area’s, allemaal met een eigen identiteit, dat binnen plaats biedt aan maar liefst 350 man. Daarnaast beschikken ze ook nog over een terras van 750m2, dat direct aan het water ligt.

Naast hun (zelf gebrouwen) bieren kan je hier genieten van de smakelijke gerechten – bereid in de smoker, op de BBQ of uit de steenoven – ,in een ontspannen sfeer aan het water of met een uniek uitzicht op de brouwketels.

Of je nu alleen komt voor een drankje of een uitgebreid diner, probeer met je vrienden een van hun grote Brewers Tables! Deze tafels zijn uitgerust met hun eigen biertaps, zodat je zelf barman kunt spelen. En als je toch bezig bent, vergeet dan niet om een spelletje shuffleboard te spelen: een combinatie van sjoelen, bowlen en curling. Ze plannen ook regelmatig live muziek evenementen. Klinkt vermakelijk, toch?

Kies één (of meerdere) van hun Fearless bieren en leef je uit! Aan de waterkant is een supergroot terras.

Gratis
Ja
100
Ja
TC
1000
GS
20
Mijn favoriete venues (0)