Conferentie services

Stella Agency

Terug naar overzicht
Overzicht Hospitality Hostess Services
Adres & contact Admiraliteitskade 79
3063 EE Rotterdam
info@stella-agency.nl
088-2744266
Social media
Download pagina (PDF)

Over Stella Agency

Stella Agency is een toonaangevend bureau dat zich onderscheidt door middel van creativiteit, innovatie en klantgerichte aanpak. Het bureau levert professioneel personeel voor conferenties, congressen en bedrijfsevenementen op maat.

Stella Agency is sinds 2007 een expert in hospitality. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van professioneel hosting- en cateringpersoneel voor de meest uiteenlopende evenementen en locaties. De hostessen en hosts van Stella Agency zijn experts in hun vakgebied.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de evenementenbranche heeft de organisatie een uitgebreid portfolio opgebouwd met succesvolle evenementen voor een diverse reeks klanten, variërend van kleine bedrijven tot multinationals. De expertise van het bureau strekt zich uit over verschillende sectoren, waardoor altijd de juiste aanpak kan worden geboden die past bij de specifieke behoeften en doelstellingen van de klanten.

De diensten van Stella Agency omvatten het volledige traject van personeelslevering: van het leveren van hostessen en hosts, supervisors en projectmanagers met een hands-on mentaliteit, tot en met de ondersteuning en begeleiding van evenementen. Elk evenement is uniek en verdient een op maat gemaakte aanpak die aansluit bij de visie en wensen van de klant.

Mijn favoriete venues (0)