Evenementenbureau

VKOZ events & communicatie

Terug naar overzicht
Adres & contact Goudsesingel 66 - U3.11
3011 KD Rotterdam
vkoz.nl info@vkoz.nl
010 210 7961
Social media
Download pagina (PDF)

Over VKOZ events & communicatie

VKOZ events & communicatie is hét zakelijke evenementenbureau in Rotterdam. Wij organiseren zakelijke evenementen voor profit en non-profitorganisaties. Stap voor stap begeleiden we jou bij het organiseren van je zakelijk evenement om samen tot een onvergetelijk moment te komen!

 

Wij organiseren live, hybride en online evenementen. Van verrassend concept tot zorgeloze uitvoering, en alles daaromheen. Je kunt kiezen voor een totaalaanpak, of je zet ons in op de plekken waar jij ons nodig hebt. Wat je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jouw event rendabel is.

 

VKOZ gelooft in de kracht van co-creatie, want samen bereik je meer dan alleen. Met een transparante aanpak en meer dan 25 jaar ervaring in de evenementenbranche ontzorgen wij onze klanten en organiseren we evenementen van hoge kwaliteit en meerwaarde, die strategische doelen bereiken en verwachtingen overtreffen.

 

Inmiddels kennen we Rotterdam van binnen en buiten, dat we als Professional Conference Organiser (PCO) buitenlandse organisaties helpen met het organiseren van hun zakelijke evenement in Rotterdam.

 

Wij worden enthousiast van het brouwen van unieke concepten samen met onze klanten en partners. Dit doen we vanuit het monumentale Heineken Gebouw, een schitterend rijksmonument aan het water van de Crooswijksesingel in Rotterdam. Kom je op bezoek? We zetten alvast de koffie en thee voor je klaar. Of een biertje, geheel in stijl.

Mijn favoriete venues (0)