Hotel

Wikkelboats Wijnhaven & The Red Apple Marina

Terug naar overzicht
Overzicht 6 kamers
Adres & contact Wijnhaven 2
3011 WP Rotterdam
info@wikkelboat.nl
088-8887000
Social media
Download pagina (PDF)

Over Wikkelboats Wijnhaven & The Red Apple Marina

Beleef Rotterdam duurzaam en drijvend op een Wikkelboat in The Red Apple Marina. Je kunt niet alleen slapen op deze grotendeels kartonnen tiny houseboten, maar ze vormen ook een startpunt om te gaan varen, suppen, waterfietsen of ….vergaderen, boven of onder de waterlijn, voorzien van alle moderne faciliteiten. 

The Red Apple Marina

Het jachthaventje The Red Apple Marina bevindt zich in de Wijnhaven, hartje stad. Je kunt hier zelf aanmeren, want er zijn ligplaatsen voor passanten. Dan kun je meteen het historische schip ‘De Coaster’ bezoeken om te loungen, wat tevens een overnachtingsplaats is.

Najaar 2024

In september 2024 opent ponton Het Aquarium met een terras en onderwater een grote multimediale vergaderzaal van 45m², met daarbij een break-out room, sanitaire voorzieningen en een slaapvertrek voor vier personen. Ideaal voor bijzondere meetings, kleinschalige events en bedrijfsuitjes.

Ook kun je vanaf het najaar helemaal tot rust komen in de Harbour Wellness, bestaand uit een tweetal sauna’s, een ijsbad en een hottub.

Je vindt de Wikkelboats ook op Zuid in de Rijnhaven.

Mijn favoriete venues (0)