Vervoer

Ringelberg Touringcars

Terug naar overzicht
Adres & contact Leerlooierstraat 141
3194 AB Hoogvliet
touringcars@ringelberg.nl
0105018777
Social media
Download pagina (PDF)

Over Ringelberg Touringcars

Ringelberg Touringcars is al sinds 1924 een echt familiebedrijf. Tot 1960 was het bedrijf gevestigd aan de Hordijk in Rotterdam IJsselmonde, waarna het verhuisde naar de Essendijk in Rhoon. In 2000 vond de volgende verhuizing plaats naar de Leerlooierstraat in Hoogvliet – Rotterdam (bedrijventerrein Gadering), en sinds 2020 bevindt het bedrijf zich in een nieuw, modern pand aan dezelfde straat.

Het bedrijf bedient alle segmenten van nationaal en internationaal personenvervoer. Dit varieert van exclusieve buitenlandse vakantiereizen, dagtochten, schoolreizen en lijndiensten tot shuttle services, openbaar vervoer oplossingen en hoogwaardig 24/7 contractvervoer in opdracht van bedrijven, instellingen en overheden. De representatieve en vakbekwame chauffeurs zorgen ervoor dat passagiers op een veilige en comfortabele manier hun bestemming bereiken.

Ringelberg Touringcars werkt volgens de NEN-EN-ISO 9001:2015 norm en de Kwaliteitsnorm Busvervoer Nederland. Alle eisen van deze norm zijn aantoonbaar geïmplementeerd in het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie. Dit levert voor opdrachtgevers de zekerheid dat zij geleverd krijgen wat zij in opdracht geven én dat voortdurend werkt aan verdere optimalisatie van de dienstverlening. Elk jaar wordt de praktische invulling van het primair proces door Dekra Certification geaudit waarbij de doelmatigheid van dit proces wordt vastgesteld.

Mijn favoriete venues (0)