Energieklusser helpt Rotterdammers onderdeel te zijn van de energietransitie

In Rotterdam geloven we dat een groene energietransitie haalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom heeft de gemeente Rotterdam een digitaal loket geopend waar Rotterdammers zich kunnen aanmelden voor een 'Energieklusser'.

Als u zich in een financieel lastige situatie bevindt en wilt besparen op uw energierekening, kunt u hulp aanvragen van een Energieklusser. Een Energieklusser is iemand die in uw huis bijvoorbeeld folie achter uw radiatoren plaatst. Of tochtstrips bij de ramen aanbrengt. Dat is prettiger voor u én uw energierekening. De Energieklusser geeft ook tips om energie te besparen.

Al meer dan 8.000 Rotterdammers zijn geholpen door een Energieklusser. De gemeente betaalt alle kosten.

Honderden euro’s besparen

Rotterdammers die een Energieklusser hebben aangevraagd, zijn enthousiast. “Het is een dure tijd en ik moet zo zuinig mogelijk doen. Daarom heb ik een Energieklusser aangevraagd. Ze heeft de temperatuur van de ketel lager gezet, maar het is door de ventilator en folie nog net zo warm. En er komt nu ook geen kou meer door de voordeur naar binnen. Ik denk dat dit echt wel gaat schelen in mijn energieverbruik.” Een Energieklusser helpt tot ruim 200 euro per jaar te besparen op uw energierekening.

Vraag de Energieklusser aan via www.rotterdam.nl/energieklusser-aanvragen. Of bel 14 010 en kies voor optie 4 voor hulp bij uw aanvraag.

Mijn favoriete venues (0)