'Rotterdam steeds interessanter voor LS&H congressen'

Juli 2018
Boardroom Magazine

Rotterdam is een sterke speler op het wereldwijde Life Sciences & Health toneel. Niet verwonderlijk, met de aanwezigheid van meer dan 150 LS&H bedrijven, Erasmus MC, het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en hun samenwerking in de Life Sciences & Health Hub in de Rotterdam Science Tower. In en vanuit Rotterdam worden veel medische innovaties ontwikkeld en wordt belangrijk wetenschappelijk medisch onderzoek uitgevoerd.

Interview met Ellen Perik

De coronacrisis onderstreept het vitale belang van Life Sciences & Health 010, met het Erasmus MC als kloppend hart van deze acute zorg in Nederland. Ellen Perik, developmentmanager Life Sciences & Health van de gemeente Rotterdam, is trots op de daadkracht en innovatie in de stad. Lees hier het complete interview met haar.

Boardroom Magazine

Internationaal aansprekende voorbeelden van medisch onderzoek vanuit Rotterdam zijn de Generation R Next studie (kindergeneeskunde) en de diabetes onderzoeken door Diabeter. De kracht van de LS&H sector en de vele toonaangevende onderzoeken op dit gebied zorgen ervoor dat Rotterdam ook steeds interessanter wordt als locatie voor internationale medische congressen.

Boardroom Magazine, het toonaangevende platform voor associaties, schreef in 2018 een interessant artikel over de kracht van de Life Sciences & Health Sector in Rotterdam als onderdeel van haar ‘Boardroom Knowledge Series’.

Rotterdam Board Magazine

Volledig overzicht
Voor een volledig overzicht van alle congressen, symposia en evenementen, check de agenda.

Mijn favoriete venues (0)