Life Sciences & Health

Ondernemerschap, research en wetenschap leiden tot innovatie Related pages

Wereldwijd stijgen de kosten voor de gezondheidszorg naar ongekende hoogten, deels door vergrijzing. Om hoogwaardige en betaalbare zorg te kunnen blijven garanderen zijn innovatieve en praktische oplossingen nodig. Rotterdam heeft een zeer sterke positie in de Life Sciences & Health sector, met een actief innovatie ecosysteem, diverse toonaangevende wetenschappelijke en kennisinstellingen en meer dan 150 LS&H bedrijven in de regio.

De Life Sciences & Health community in Rotterdam levert een belangrijke bijdrage aan het stadsbrede innovatie ecosysteem en het stedelijke en regionale ondernemersklimaat. Het Rotterdamse Erasmus MC is een van de toonaangevende universitaire medische centra in Europa. Naast het Erasmus MC met haar Technology Transfer Office en Incubator programma’s omvat de Rotterdamse medische sector hoogwaardige ondernemers- en researchfaciliteiten als de Rotterdam Science Tower met de Life Science & Health Hubhet LabHotel en de Zorgboulevard. 

Wat doen wij voor u?

Overweegt u een bedrijf op te zetten of uit te breiden in Rotterdam? In Rotterdam vindt u de juiste kennis, ervaring en expertise om er een succes van te maken. Rotterdam Partners International Trade & Investment ondersteunt en ontzorgt u. Benieuwd naar onze services? Bekijk het overzicht.

Bent u benieuwd naar de aankomende medische congressen in Rotterdam? Bekijk de agenda.

Foto bovenaan: Chris Gorzeman

Mijn favoriete venues (0)