Hoe we u helpen

Onafhankelijk, kosteloos en professioneel Quick links

Als officieel Convention Bureau van Rotterdam adviseren wij u onafhankelijk, professioneel en kosteloos over de mogelijkheden in Rotterdam. Onze services worden u aangeboden door de stad en onze dienstverlening heeft geen commerciële insteek. Daarmee waarborgen wij onafhankelijkheid zodat wij samen met u tot de beste keuzes voor uw klant, bedrijf of associatie kunnen komen.

Onze rol in de stad

 

 • Kennis & expertise van de markt en Rotterdam
  Als Convention Bureau van Rotterdam beschikken wij over brede en goede kennis van Rotterdam. Wij denken graag met u mee over locatiekeuze en sociale programma’s om uw congres, beurs, zakelijk evenement of vergadering tot een succes te maken.
 • Ingang naar de stad: zeer groot en goed netwerk in en buiten de stad
  Met een zeer groot en goed netwerk in en buiten de stad kunnen wij voor u de ingang naar Rotterdam zijn. Wij werken samen met meer dan 160 partners in de stad, die actief zijn op de zakelijke en/of toeristische bezoekersmarkt. Wij kunnen u ook in contact brengen met andere voor u relevante partijen in Rotterdam, waaronder de gemeente of de business community in de stad.
 • Onafhankelijk, kosteloos en professioneel advies
  Als Convention Bureau van Rotterdam bieden wij u onafhankelijk, professioneel en kosteloos informatie en advies over de mogelijkheden in Rotterdam. Onze services worden u aangeboden door de stad en onze dienstverlening heeft geen commerciële insteek. Daarmee waarborgen wij onafhankelijkheid zodat wij samen met u tot de beste keuzes voor uw internationale congres of zakelijk evenement kunnen komen.
 • Steun uit de stad / Stimuleringsfonds
  Vanuit de stad bieden wij als Convention Bureau ondersteuning aan uw congres. Wij geven u graag advies over de subsidiemogelijkheden, zoals het Stimuleringsfonds Internationale Associatiecongressen. Of kijken met u naar mogelijkheden voor een welkomstreceptie op het stadhuis en eventuele aanwezigheid van wethouders en/of burgemeester tijdens uw congres of zakelijk evenement.
 • Professionele organisatie: snel & zorgvuldig
  Het Convention Bureau team heeft een brede ervaring op het gebied van internationale congressen en zakelijke evenementen en vanuit deze expertise willen wij u zoveel mogelijk ondersteunen en ontzorgen. Wij pakken uw aanvragen snel en zorgvuldig op, zetten dit uit in ons netwerk en komen zo snel mogelijk bij u terug. Vanuit onze kennis en expertise denken wij graag met u mee vanaf het maken van een bid of presentatie tot het verzorgen van site inspecties en samenstelling van een sociaal programma.

 

Foto bovenaan: Jan-Kees Steenman

Mijn favoriete venues (0)