Routebeschrijving

Naar Rotterdam Partners

Rotterdam Partners

Korte Hoogstraat 31
3011 GK  Rotterdam
T: (010) 790 0140

Werkzaamheden Coolsingel

De Coolsingel wordt nog mooier gemaakt en gaat daarom de komende drie jaar op de schop. De werkzaamheden beginnen op maandag 9 april 2018; de rijbaan richting Hofplein wordt dan afgesloten. Probeer de Coolsingel met de auto te mijden en kom met het openbaar vervoer, de fiets of parkeer je auto op een P + R terrein.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Rotterdam Partners is met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

Vanaf Rotterdam Centraal Station
– Metro D (richting De Akkers) of Metro E (richting Slinge) – uitstappen bij Metrostation Beurs en volg uitgangzijde Coolsingel. Naast tassenwinkel Van Os de Bulgersteyn inlopen. Na ca 200m is het Schielandshuis aan je rechterhand.
– Tram 25 (richting Feyenoord) – uitstappen bij Tramhalte Beurs. Oversteken en naast tassenwinkel Van Os de Bulgersteyn inlopen. Na ca 200m is het Schielandshuis aan je rechterhand.
– Tram 23 (richting Beverwaard) of Tram 24 (richting De Esch) – uitstappen bij Tramhalte Beurs. Oversteken en naast tassenwinkel Van Os de Bulgersteyn inlopen. Na ca 200m is het Schielandshuis aan je rechterhand.

Lopend vanaf Rotterdam Centraal Station
Te voet bereikt u Rotterdam Partners in circa 10 minuten. Volg de bordjes Stadhuis/Beurs.

Vanaf Metrostation Schiedam centrum
Metro C (richting De Terp) – uitstappen bij Metrostation Beurs en volg uitgangzijde Coolsingel

Vanaf Metrostation Spijkenisse centrum
– Metro C (richting De Terp) – uitstappen bij Metrostation Beurs en volg uitgangzijde Coolsingel
– Metro D (richting Rotterdam Centraal Station) – uitstappen bij Metrostation Beurs en volg uitgangzijde Coolsingel. Oversteken en naast tassenwinkel Van Os de Bulgersteyn inlopen. Na ca 200m is het Schielandshuis aan je rechterhand.

Voor vertrek- en aankomst tijden van het Openbaar Veroer kunt u bellen met 0900 – 9292 of via www.9292ov.nl

Bereikbaarheid per auto (let op: afsluiting Maastunnel)

Betaald parkeren geldt in Rotterdam in principe 24 uur per dag en 7 dagen per week. De betaald parkeertijden staan vermeld op de borden in de straten en op de parkeerautomaten.

Hieronder treft u de route naar zowel straatparkeren als parkeergelegenheid in parkeergarages (Beurs-WTC en WTC-V&D) op loopafstand van Rotterdam Partners.

Uit de richting Dordrecht/Breda
Volg de A16/E19. Op Ring Rotterdam Oost aangekomen neemt u afslag Centrum. Neem na de Van Brienenoord brug direct de afslag Rotterdam Centrum. Neem de rotonde 3/4 richting Centrum en volg de Maasboulevard/ Boompjes. Ga bij Inntel Hotels Rotterdam Centre rechtsaf richting Centrum. Via de Schiedamsedijk komt u op de Coolsingel. Direct na het Beurs-WTC (rechts) neemt u de afslag Meent. Vervolgens de 2e afslag rechts (Westewagenstraat, op de hoek restaurant Dudok). Parkeergarage WTC-V&D: Bij de 1e afslag rechts treft u tevens de ingang van Parkeergarage WTC-V&D aan uw linkerhand. Parkeergarage Beurs-WTC: Neem 1e straat rechts. Aan het einde van deze straat vindt u de inrit van Parkeergarage Beurs-WTC (linker inrit P1)

Uit de richting Gouda/Utrecht Volg A20/E25.
Volg Ring Rotterdam Noord richting Den Haag/Hoek van Holland. Neem afslag Rotterdam Centrum. Neem de rotonde 3/4 richting Centrum. Blijf Centrum volgen tot u op de volgende rotonde Hofplein komt. Neem de rotonde voor 3/4 en rij via de Pompenburg de Goudsesingel op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf de Meent in. Na enkele honderden meters rijdt u links de Westewagenstraat in (op de hoek restaurant Dudok). Parkeergarage WTC-V&D: Bij de 1e afslag rechts treft u tevens de ingang van Parkeergarage WTC-V&D aan uw linkerhand. Parkeergarage Beurs-WTC: Neem 1e straat rechts. Aan het einde van deze straat vindt u de inrit van Parkeergarage Beurs-WTC (linker inrit P1)

Uit de richting Den Haag/Amsterdam
Volg de A13/E19. Op knooppunt Kleinpolderplein neemt u de afslag Ring Rotterdam West richting Centrum. Blijf Centrum volgen tot u op de rotonde Hofplein komt. Neem de rotonde voor 3/4 en rij via de Pompenburg de Goudsesingel op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf de Meent in. Na enkele honderden meters rijdt u links de Westewagenstraat in (op de hoek restaurant Dudok). Parkeergarage WTC-V&D: Bij de 1e afslag rechts treft u tevens de ingang van Parkeergarage WTC-V&D aan uw linkerhand. Parkeergarage Beurs-WTC: Neem 1e straat rechts. Aan het einde van deze straat vindt u de inrit van Parkeergarage Beurs-WTC (linker inrit P1)

Uit de richting Hoek van Holland
Volg de A20/E25. Op knooppunt Kleinpolderplein neemt u de afslag Overschie richting Centrum. Blijf Centrum volgen tot u op de rotonde Hofplein komt. Neem de rotonde voor 3/4 en rij via de Pompenburg de Goudsesingel op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf de Meent in. Na enkele honderden meters rijdt u links de Westewagenstraat in (op de hoek restaurant Dudok). Parkeergarage WTC-V&D: Bij de 1e afslag rechts treft u tevens de ingang van Parkeergarage WTC-V&D aan uw linkerhand.
Parkeergarage Beurs-WTC: Neem 1e straat rechts. Aan het einde van deze straat vindt u de inrit van Parkeergarage Beurs-WTC (linker inrit P1)

Afsluiting Maastunnel

Van 3 juli 2017 tot september 2019 kunnen auto’s niet van Noord naar Zuid door de Maastunnel, wel de andere kant op. De tunnel gaat in 2017 enkele dagen helemaal dicht, in 2018 een week en in 2019 drie weken. Dit wordt vooraf aangekondigd en is in de zomer. In de zomer van 2019 gaat d

Probeer te spits te mijden of kies een alternatieve route naar Rotterdam via de Beneluxtunnel of de Van Brienenoordbrug. Fietser en voetgangers kunnen wel in beide richtingen gebruik blijven maken van de Maastunnel.

Klik hier voor actuele informatie over afsluiting Maastunnel.
Vragen? Stel ze via twitter.com/maastunnel010, facebook.com/Maastunnel of bel 14010

Parkeergarages

Parkeergarage Beurs-WTC
Navigatie
Rodezand 19, 3011 AM Rotterdam

Openingstijden:
Kan van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur uitsluitend worden gebruikt door kantoorhuurders van Beurs-WTC en is gedeeltelijk (P1) beschikbaar voor het publiek.

Bij het verlaten van de parkeergarage kiest u in de lift de uitgang Begane Grond. U bevindt zich in de centrale hal van het WTC en kiest de hoofduitgang. Na het verlaten van de hoofduitgang loopt u over de Coolsingel richting Beurs, langs de C&A. Na 1 minuut lopen, kunt u links de Bulgersteyn inlopen. Na ca 200m is het Schielandshuis aan uw rechterhand. U kunt zich melden bij de balie.

Parkeergarage WTC-V&D
Navigatie
Leeuwenstraat 2, 3011 AL Rotterdam

Openingstijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week. 365 dagen per jaar (ook op zondagen en alle feestdagen)

Bij het verlaten van de parkeergarage slaat u linksaf. Vervolgens neemt u de eerste straat rechts. Aan uw linkerhand bevindt zich De Beurstraverse (“Koopgoot”). Loop over de Coolsingel richting Beurs, langs C&A. Na 1 minuut lopen, kunt u links de Bulgersteyn inlopen. Na ca 200m is het Schielandshuis aan uw rechterhand. U kunt zich melden bij de balie.

Bekijk een compleet overzicht van parkeergarages

Mijn favoriete venues (0)