Hoe we u helpen

International Trade & Investment Quick links

Rotterdam Partners International Trade & Investment adviseert u onafhankelijk, professioneel en kosteloos over de mogelijkheden in de regio Rotterdam. Onze services worden u aangeboden door de stad en onze dienstverlening heeft geen commerciële insteek. Daarmee waarborgen wij onafhankelijkheid zodat wij samen met u tot de beste keuzes voor uw bedrijf kunnen komen.

Onze rol in de stad

  • Kennis & expertise van de markt en Rotterdam
    Wij beschikken over brede en goede kennis van de regio Rotterdam. Wij ondersteunen u graag bij de verkenning van de stadsregio als vestigingslocatie en brengen de verschillende mogelijkheden die onze stad u te bieden heeft in kaart. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van Foreign Direct Investment en Trade binnen diverse economische markten zetten wij graag in om u te helpen en te ondersteunen. Wij pakken uw aanvragen snel en zorgvuldig op, zetten dit uit in ons netwerk en komen zo snel mogelijk bij u terug.
  • Ingang naar de stad: zeer groot en goed netwerk in en buiten de stad
    Met een zeer groot en goed netwerk in en buiten de stad kunnen wij voor u de ingang naar Rotterdam zijn. Wij werken nauw samen met de (inter)nationale zakelijke gemeenschap. Daarnaast kunnen wij u in contact brengen met de gemeentelijke, provinciale en nationale overheden, publieke organisaties en service providers zoals consultants, advocaten en werving- en selectiebureaus.
  • Red Carpet Treatment
    Wij rollen graag de rode loper uit voor iedereen die Rotterdam bezoekt. Speciaal voor de nieuwe vestigers in Rotterdam organiseert Rotterdam Partners jaarlijks het exclusieve Red Carpet Dinner, als een blijk van waardering voor iedereen die net als wij besloten heeft Rotterdam te omarmen. Het Red Carpet Dinner is een van de grootste netwerkbijeenkomsten in de Rotterdamse zakelijke gemeenschap.

Foto bovenaan: Rob Glastra

Mijn favoriete venues (0)