Facts & Figures

De belangrijkste facts en figures van Rotterdam voor u op een rij.

Facts & Figures 2017

Foreign Direct Investment

Leidend in vele sectoren en de stad van kennis in talent; Rotterdam is de stad met ongekende mogelijkheden. Een stad van voorlopers, pioniers, mensen die denken vanuit kansen. Dat leidt ertoe dat jaarlijks vele bedrijven uit de hele wereld zich in de stad vestigen. In 2017 leidde dat tot ruim € 541 miljoen aan investeringen en bijna 1.200 banen. Ook ondernemen in Rotterdam? Bekijk de mogelijkheden op onderstaande pagina.

Investeren & innoveren in Rotterdam

Congressen & Evenementen

Rotterdam biedt alles in één: een compacte binnenstad met excellente congres- en evenementenlocaties. Hotels, restaurants en een rijk vrijetijdsaanbod liggen op loopafstand van elkaar. En dan is Rotterdam ook nog eens vanuit de hele wereld bereikbaar. Ook een congres of zakelijk evenement organiseren in Rotterdam? Bekijk de mogelijkheden in Rotterdam en lees hoe wij u kunnen helpen.

Congressen & evenementen

Travel Trade & Tourism

Combineer een fantastische skyline en hipper restaurants met een indrukwekkende haven en bijzondere festivals en je hebt een stad die zich razendsnel ontwikkelt tot volwassen toeristische bestemming. Niet aangeharkt, maar juist nog rauw en authentiek. Meer weten over Rotterdam? Bezoek Rotterdam.info of bekijk de informatie op onderstaande pagina.

Travel Trade & tourism

Bereikbaarheidscijfers Rotterdam

Meer informatie?

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Judith Boer Persvoorlichter / woordvoerder 010 790 01 54
pers@rotterdampartners.nl
Header foto: Gerhard van Roon, Kunst en Vliegwerk RP
Mijn favoriete venues (0)