Lonely Planet Mini guide Rotterdam vernieuwd

12-07-18

Lonely Planet heeft opnieuw een Rotterdam Mini guide uitgebracht waarin de nieuwste hotspots en toeristische highlights zijn opgenomen. Ook deze Lonely Planet Rotterdam Mini guide is het resultaat van een samenwerking van Lonely Planet en Rotterdam Partners. Bekijk de nieuwste versie van de Lonely Planet gids op deze pagina.

Nieuwe locaties

In 2016 riep Lonely Planet’s Best in Travel Rotterdam uit tot één van de 10 topsteden ter wereld om te bezoeken. Ook toen publiceerde Lonely Planet samen met Rotterdam Partners een Rotterdam Mini guide. In deze 2018-editie komen naast thema’s als eten en drinken, architectuur, kunst & cultuur en festivals en evenementen ook nieuwe locaties aan bod, zoals Het Industriegebouw, Recycled Park en Op Het Dak. Ook Schiedam, waarmee Rotterdam Partners voor deze editie samenwerkte, is opgenomen in het aanbod. De Lonely Planet Rotterdam Mini guide is een exclusieve uitgave die niet in de winkels te koop is. Rotterdam Partners zal de Mini guide inzetten voor promotionele activiteiten en campagnes, met als doel mensen te inspireren en te verleiden naar Rotterdam te komen. Zo is de Mini guide bijgesloten in de komende augustus editie van het Lonely Planet Traveller Magazine UK.

Lonely Planet Mini guide Rotterdam

Bekijk de Lonely Planet Mini guide 2018 hieronder.

De nieuwste hotspots uit de Lonely Planet

Bent u benieuwd naar de nieuwste hotspots uit de Lonely Planet gids? Bekijk deze op de website van Rotterdam Tourist Information! Daar staan alle locaties op een pagina.

Mijn favoriete venues (0)