Maatregelen coronavirus: Het contact en samenwerken met Rotterdam Partners is de komende tijd anders. Lees meer informatie

Activiteiten leisure markt

Related pages

Om Rotterdam als reisbestemming onder de aandacht te brengen bij de internationale reisindustrie vertegenwoordigen wij Rotterdam op de grote leisure beurzen en bij workshops. Ook organiseren wij inspiratiedagen en FAMtrips om Rotterdam actief in de spotlight te zetten door middel van een bezoek aan onze stad. Ons doel is het stimuleren van meerdaags, internationaal bezoek.

In lijn met onze strategie zijn we gestart met het identificeren van onze internationale doelgroep, de FIT (Free Independent Traveller, de Independent Explorer). Naast de bewerking van onze bestaande focuslanden: België, Duitsland, UK, Frankrijk, Spanje, Italië en Amerika, bewerken we nu ook pro-actief Japan en Scandinavië.

Wij merken steeds meer interesse vanuit Japan, waarbij ons aanbod op Kunst & Cultuur, Architectuur, Street Art, World Heritage en Fun & Shopping zeer aanspreekt. Begin juli 2019 heeft Rotterdam Partners een en succesvolle salesmissie uitgevoerd naar Japan in samenwerking met het NBTC, waarbij er in vijf dagen verschillende inkopers uit de Reisindustrie bezocht zijn. Ook hier ligt de focus op de Independent Explorer, waarbij een combinatie van een reis naar London Heathrow en met de Eurostar naar Europa / Rotterdam heel interessant is. Resultaat zijn concrete aanvragen uit de Japanse reisindustrie.

Ook zijn we begin dit jaar gestart met onderzoek naar actieve marktbewerking van de Scandinavische landen. Tijdens de Europese FAMtrip in februari 2019 hebben we de eerste reisbedrijven uit IJsland en Zweden reeds verwelkomt. Op basis van ons onderzoek en onze analyse hebben we geconstateerd dat de initiële focus op de landen Denemarken en Zweden gaat liggen.

Aanmelden voor de activiteiten

U kunt zich online aanmelden voor de activiteiten op de leisure markt in 2020. Na het invullen van het formulier ontvangt u een bevestiging van de inschrijving. Ga naar het online activiteitenformulier >

Ontvangsten internationaal

Beurzen internationaal

Workshops

Vertegenwoordiging internationaal

Vertegenwoordiging Rotterdam Algemeen

Lidmaatschappen leisure markt

Gedurende het jaar worden diverse netwerkbijeenkomsten bezocht door Rotterdam Partners, georganiseerd door onderstaande netwerkorganisaties waar Rotterdam Partners lid van is. Het netwerk wordt hierdoor aantoonbaar vergroot, waardoor meer internationale travel trade parijen Rotterdam Partners weten te vinden als het gaat om Rotterdam als bestemming.

Mijn favoriete venues (0)