Hoe we u helpen

Pers & Media Quick links

Het mediateam van Rotterdam Partners helpt u graag op snelle wijze bij het vinden van de juiste informatie en contacten in de stad.

Onze rol in de stad

  • Kennis & expertise van Rotterdam
    Wij beschikken over brede en goede kennis van Rotterdam. Wij helpen u graag op snelle wijze bij het vinden van de juiste informatie en contacten in de stad. En bieden u ondersteuning bij de invulling van een artikel of een reportage. Wij kunnen adviseren en meedenken over thema’s als toerisme, Foreign Direct Investment, architectuur & urban planning, Kunst, cultuur & design, en innovatie & resilience.
  • Ingang naar de stad
    Met een zeer groot en goed netwerk in en buiten de stad kunnen wij voor u de ingang naar Rotterdam zijn. Wij kunnen u ook in contact brengen met relevante partijen in de stad. Ons netwerk in de stad is zeer divers, van ondernemers, start-ups en expats, tot architecten, kunstenaars en chef-koks.
  • Ondersteuning op maat
    Wij pakken uw vragen snel op en bieden u ondersteuning op maat. Wij denken met u mee over de invulling van een artikel of item over Rotterdam. En wij bieden ondersteuning bij het samenstellen van een programma op maat bij uw bezoek aan de stad.

Foto bovenaan: Iris van den Broek

Mijn favoriete venues (0)