Singaporese president Halimah bezoekt Rotterdam voor Business Forum

15-11-18

De Singaporese president Halimah Yacob brengt van 21-23 november een staatsbezoek aan Nederland. Hierbij bezoekt zij samen met Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander op 22 november Rotterdam in het kader van het Business Forum Singapore-Nederland.

Het bezoek van president Halimah bevestigt de goede en hechte bilaterale betrekkingen tussen Nederland en Singapore en is gericht op het verder versterken en verdiepen van samenwerking, vooral op het gebied van economie en innovatie. Het speciale evenement Business Forum Singapore-Nederland: Opportunities for Trade & Investment is gericht op handelsbevordering tussen Nederland en Singapore en staat in het teken van duurzame economische ontwikkeling.

Programma
Het Business Forum wordt georganiseerd door de RVO, de gemeente Rotterdam en Rotterdam Partners. Tijdens het forum spreken vertegenwoordigers uit Singapore en Nederlandse politiek en bedrijfsleven. Zij staan stil bij recente ontwikkelingen in de samenwerking tussen Nederland en Singapore en gaan in op het Singaporese ondernemingsklimaat, trends, ontwikkelingen en kansen voor investeringen en handel. Bekijk het programma.

Clean Tech Summit 21 en 22 november
Het Business Forum event is onderdeel van een aantal evenementen rond de Clean Tech Summit, georganiseerd door Tech Tour. Deze vindt op 21 en 22 november in Rotterdam plaats.

Bezoek de website van RVO voor meer informatie over het Business Forum Singapore-Nederland.

Mijn favoriete venues (0)