Onze diensten

Rotterdam Partners Tourism Board ondersteunt de reisindustrie met professioneel, onafhankelijk en kosteloos advies over Rotterdam als reisbestemming. Wij informeren nationale en internationale touroperators, vervoersbedrijven en reisorganisaties over het toeristische aanbod van Rotterdam. Graag denken wij met u mee op welke wijze het aanbod van Rotterdam het beste aansluit bij uw vraag. Rotterdam Partners Tourism Board kent de stad en werkt samen met meer dan 170 Rotterdamse partners. Hierdoor bent u verzekerd van een advies op maat. Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?

Site inspectie

Rotterdam Partners Tourism Board kan voor u site inspecties verzorgen bij onder andere hotels, restaurants, attracties en musea. Wij maken u bekend met het toeristische aanbod in Rotterdam en geven u advies op maat voor uw dagtocht, citybreak of groepsreis.

Advies bij het samenstellen van een dagprogramma

Rotterdam Partners Tourism Board ondersteunt u graag bij het samenstellen van een citybreak- of dagprogramma. Wij kijken naar uw wensen en bieden u advies op maat.

Ondersteuning bij het vinden van hotelaccommodatie

Rotterdam Partners Tourism Board ondersteunt u bij het vinden van geschikte hotelaccommodatie in Rotterdam en regio.

Studiedag

Tijdens een Studiedag maakt u op verrassende wijze kennis met het toeristische aanbod in Rotterdam. We laten u de highlights van de stad zien, maar ook de nieuwe hotspots. Zo krijgt u een goed en volledig beeld van de mogelijkheden in Rotterdam en wordt u geïnspireerd om zelf een mooi programma voor uw klant samen te stellen.