Evenementenbureau

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Terug naar overzicht
Adres & contact Koninginnegracht 38
2514 AD Den haag
livecommunicatie.nl/
Social media
Download pagina (PDF)

Over Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie bestaat uit professionele storytellers – acteurs, filmmakers, tekenaars en gespreksleiders. Met 18 jaar expertise op het gebied van storytelling en live interactie heeft deze organisatie alles in huis om jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand te krijgen.

Aaaaha! Bureau voor live communicatie kun je inhuren voor teammeetings, relatie-evenementen, beurzen, congressen en in marketingacties.

Zij helpen je om jouw verhaal zo te vertellen, dat iedereen het kan navertellen en wil doorvertellen. Aaaaha! Bureau voor live communicatie biedt diverse werkvormen die deelnemers helpen om hun plannen te vertalen in concrete actie. Op deze manier brengen zij jouw verhaal tot leven en je doelgroep in beweging: dát is de kracht van live communicatie.

Aaaaha! ontstond met het doel om congressen verrassender en effectiever te maken. Aaaaha! Bureau voor live communicatie heeft een unieke expertise uitgebouwd op het gebied van storytelling en live interactie. Per opdracht bedenkt het creatieve team samen met jou wat we jullie gaan doen. Daar is geen verkenningstraject voor nodig, het intakegesprek is direct een brainstorm, daaruit volgt dan een uitvoerbaar plan met bijbehorende begroting.

Downloads:

Mijn favoriete venues (0)