Congres- en vergaderaccommodatie

Oceandiva

Terug naar overzicht
Adres & contact Tt. Vasumweg 156
1033 SH Amsterdam
oceandiva.eu/nl/ info@oceandiva.eu
+31 (0)20 6227 766
Social media
Download pagina (PDF)

Over Oceandiva

Op de varende evenementlocaties van Oceandiva komen evenementen echt tot leven. Ervaar de vrijheid van het water en tegelijk de bruisende energie van de stad. Het blanco canvas van de schepen vraagt om de meest creatieve ideeën; de mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. Met een capaciteit van 100 tot 1500 gasten aan boord biedt Oceandiva dé plek voor een onvergetelijk zakelijk evenement in Nederland, Duitsland en België.

Tailor made events

Waar de Oceandiva Futura beschikt over drie verschillende levels met panoramisch uitzicht over de omgeving dankzij de grote raampartijen, beschikt de Oceandiva Original als eyecatcher over een vijf meter hoge ‘black box’ met vide. De Oceandiva Nova heeft een state-of-the-art design, de nieuwste technologieën en vaart met een batterij van 2,2 MW vermogen.

De moderne, warm ogende ruimtes van de Oceandiva schepen dienen als een blanco canvas. Dit maakt dat events volledig aangepast kunnen worden aan de wensen van de klant, qua uitstraling, inrichting en branding. Bij Oceandiva ga je voor een compleet tailor-made event!

De vrijheid van het water, in het hart van de stad

Ervaar de vrijheid van het water en maak van uw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring vol inspiratie. De multifunctionele ruimtes zijn geschikt voor allerlei typen events. Denk aan een roadshow, productlancering, brand event, autolancering, een diner met uitzicht over de skyline van de stad, een modeshow inclusief catwalk of een zomerfestival waarbij ook de kade wordt benut. Het gevoel van op het water zijn in combinatie met de gemakken en bereikbaarheid van de stad maakt van ieder zakelijk evenement een unieke beleving. Kortom, Oceandiva combineert de faciliteiten van een evenementenlocatie in jouw favoriete stad met de vrijheid van een schip.

Duurzame evenementenlocatie

Oceandiva neemt het voortouw in een duurzamere toekomst voor de evenementenbranche. Als varende evenementenlocatie is brandstofverbruik onvermijdelijk. Waar we wel grip op hebben is het soort brandstof. De Oceandiva Original en Oceandiva Futura varen op HVO100. Deze biobrandstof is gemaakt van 100% gecertificeerde afval- of reststromen en reduceert onze CO2-uitstoot met tot wel 90%. Ook komen er dankzij de biobrandstof minder fijnstof- en stikstofdeeltjes in de lucht voor en betere luchtkwaliteit. De Oceandiva Nova is zelfs volledig elektrisch aangedreven en voorzien van een circulair afvalbeheersysteem. De schepen van Oceandiva hebben daarom het hoogst haalbare label op het gebied van duurzaamheid in de scheepvaart behaald, het Platinum label bij de Green Awards.

Naam T C R D M2 H
Oceandiva Nova 600 300 1500 100-1500 2625 m2
Oceandiva Original 600 300 1500 100-1500 2500 m2 5
Oceandiva Futura 200 100 600 100-600 1250 m2 3.85
Mijn favoriete venues (0)