Maatregelen coronavirus: Het contact en samenwerken met Rotterdam Partners is de komende tijd anders. Lees meer informatie

Brasserie / Lunchroom

Suitehotel Pincoffs

Terug naar overzicht
Adres & contact Stieltjesstraat 34
3071 JX Rotterdam
hotelpincoffs.nl info@hotelpincoffs.nl
010 297 4500
Download pagina (PDF)

Over Suitehotel Pincoffs

Suitehotel Pincoffs is een boutique hotel, gevestigd in een rijksmonument uit 1879. Het hotel ligt aan de Entrepothaven op de Kop van Zuid, op een paar honderd meter van de Erasmusbrug. Pincoffs is in het bezit van een Green Key en werd in 2008 genomineerd voor Beste Hotelconcept. Het interieur is een combinatie van kunst en design met monumentale, authentieke details.

Het hotel beschikt over een bar/lounge/restaurant, in het nostalgische klerkenlokaal van het oude Douanegebouw. Gasten en niet-hotelgasten kunnen hier terecht voor ontbijt en lunch, op basis van zoveel mogelijk biologische en Fair Trade producten. Diners worden alleen op verzoek geserveerd voor groepen vanaf 6 personen.

Suithotel Pincoffs heeft een halte van de Watertaxi direct voor de deur. Een ritje naar het centrum duurt zo’n acht minuten. Metro en tramlijnen bevinden zich op zo’n 5 minuten lopen. Auto’s kunnen parkeren in de directe omgeving of in de beveiligde parkeergarage van de Maastoren op 400 meter van het hotel.

restaurant
20
GS
15
Mijn favoriete venues (0)