Maritiem & Offshore

International Trade & Investment Related pages

Rotterdam is de maritieme hoofdstad van Europa. Het maritieme ecosysteem van Rotterdam omvat een van de meest competitieve en succesvolle maritieme en offshore clusters ter wereld. Met Europa’s grootste haven, de aanwezigheid van leidende maritieme dienstverleners, handelaars en verzekeraars is Rotterdam een logische vestigingsplaats voor bedrijven in de maritieme en offshore sector.

De haven- en maritieme sector in en rond Rotterdam heeft een jaarlijkse toegevoegde waarde van ca. € 20 miljard. Rond 175.000 ervaren professionals werken hier in de haven, logistiek, zakelijke dienstverlening, overheid, onderwijs en kennisinstellingen.  

Rotterdam beschikt over de beste haveninfrastructuur van de wereld en over supersnelle digitale verbindingen. En over een ongekende ruimte voor innovatie en ondernemerschap. In Rotterdam liggen oude en nieuwe economie in elkaars verlengde. Hier ontstaan cross-overs op natuurlijke wijze. 

Wat doen wij voor u?

Overweegt u een bedrijf op te zetten of uit te breiden in Rotterdam? In Rotterdam vindt u de juiste kennis, ervaring en expertise om er een succes van te maken. Rotterdam Partners International Trade & Investment ondersteunt en ontzorgt u. Benieuwd naar onze services? Bekijk het overzicht.

Foto bovenaan: Worcflow

Mijn favoriete venues (0)