Innovatie

Rotterdam: ongekende ruimte voor innovatie en ondernemerschap Related pages

Rotterdam is internationaal befaamd om haar vernieuwingsdrift en ongepolijste charme. Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, energiek en altijd in beweging. Daarom is hier zo veel mogelijk. Rotterdam is ook de stad waar oude en nieuwe economie op een natuurlijke wijze in elkaars verlengde liggen en waar op organische wijze cross-overs en innovaties ontstaan.

Rotterdam biedt ongekende ruimte voor innovatie en ondernemerschap. Met de haven als spil van Europa’s grootste maritieme cluster en bedrijvigheid rond traditionele sectoren als Logistiek, Energie en Chemie. En met aansprekende prestaties in sectoren als Life Sciences & Health, Agri & Food, Clean Tech en Business Services. In Rotterdam krijgen bewoners, ondernemers en studenten geestelijke en fysieke mogelijkheden om te ontwikkelen, te vernieuwen en om actief mee te bouwen aan de duurzame stad en economie van morgen.

Wat doen wij voor u?

Overweegt u een bedrijf op te zetten of uit te breiden in Rotterdam? In Rotterdam vindt u de juiste kennis, ervaring en expertise om er een succes van te maken. Rotterdam Partners International Trade & Investment ondersteunt en ontzorgt u. Benieuwd naar onze services? Bekijk het overzicht.

Foto bovenaan: Claire Droppert

Mijn favoriete venues (0)